Lämna ditt vatten till vår kommande utställning HYPERSEA!

Vänermuseet och konstnären Jeanette Schäring vill ha hjälp med att samla in vatten från olika platser runt Vänern. Se Jeanette Schärings egen film från Nya Zeeland där hon ber just dig om att medverka med ditt vatten!

Vattnet ska sedan tillsammans med lokalbefolkningens berättelser visas på museet i en visuell och tänkvärd installation kring vårt sköra ekosystem. Vatten från källor och brunnar runt Vänern, är såklart lika välkomna.

Förutom vattnet vill vi gärna ha inlämnarens kontaktuppgifter och gärna en kortfattad liten beskrivning om platsen där vattnet hämtats.

Hur lämnar jag in mitt vatten till Vänermuseet? Vattnet kan vara ca 500 ml och samlas i en vanlig petflaska, eller glasburk med lock och lämnas in till och med 21 maj. 20 och 21 maj är Jeanette själv på plats och tar emot vattnet här på museet. Sista datum för inlämning är söndagen den 26 maj.

Vattnet lämnas till:
Vänermuseet, Framnäsvägen 2