Du kan bidra till utställningen HEMÅT

Bild: Joakim Gunnarsson

Utställningen HEMÅT – Skaraborgska serieskapare som skulle visats under våren på Vänermuseet har på grund av Coronaviruset flyttats fram till hösten. Nu erbjuder Vänermuseet allmänheten att själva bidra till utställningen!

Vänermuseet uppmanar alla som vill att skildra sin vardag under Coronakrisen i serieformat. Serieskaparen Nicolas Krizan, författare till Mallan och Buster, med rötter i Lidköping står bakom utställningen tillsammans med många andra serieskapare med anknytning till trakten.

”Utställningen heter HEMÅT – lite ironiskt passande i dessa tider” säger Nicolas i ett klipp som finns på Vänermuseets Youtube-kanal där han ger inspiration och tips till den som vill delta.

Serierna skickas till Vänermuseet via e-post vanermuseet@lidkoping.se eller till
Vänermuseet
Framnäsvägen 2
531 54 Lidköping

Serierna kan även lämnas in i receptionen på Vänermuseet.
Sista inlämningsdag: I juni 2020.

Bild: Joakim Gunnarsson

Publicerat av Maria Jansson