Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Berättarkväll i höstrusket

10 november kl. 18:30 - 20:00

Välkommen på berättarafton online! Under tre höstaftnar lyssnar vi på högläsning och berättelser.
För att minska risken för smittspridning ses vi denna höst över nätet istället för i museilägenheten. Värm en kopp te, kryp upp i soffan och slå på skärmen! Kvällarna har olika innehåll:

Den 10 november kommer spikentösera Linda och Veronica Berling och berättar om och läser ur sin senaste bok ”Från Majtös till Spikentös”, samt ur sina tidigare böcker ”Där vägen slutar” och ”Där vägen börjar”, där de samlat berättelser om Spikenborna. Skönlitteratur med grund i verkliga Kållandsöhändelser!
Den 8 december blir det skrock och skrönor i juletid med Maria Sanderi från Lidköpings stadsbibliotek som berättar om mystiska ting i juletid.

Vi använder oss av programmet Zoom, och du anmäler dig gratis som deltagare genom att maila camilla.boring@studieframjandet.se
För att vara med och lyssna behöver du en dator med högtalare/headset/hörlurar eller en mobiltelefon med appen Zoom installerad.
Du kommer få en länk och ett lösenord mailat till dig dagen innan. Genom att klicka på länken leds du till Zoom i webbläsaren eller Zoomprogrammet på din dator. Du skriver i lösenord och hamnar i ett väntrum, där värden sedan släpper in dig till själva berättarstunden.

Berättarkväll i höstrusket är ett samarrangemang mellan Vänermuseet, Studiefrämjandet Skaraborg och Bibliotek, konst och kultur.

Detaljer

Datum:
10 november
Tid:
18:30 - 20:00
Webbplats:
www.vanermuseet.se

Arrangörer

Bibliotek, konst och kultur
Studiefrämjandet Skaraborg
Vänermuseet

Plats

online via zoom
Sverige + Google Map