Fotopromenad

OBS! Fotopromenaden förlängd, pågår till 20 februari!

Vänermuseet arrangerar sin jullovsaktivitet via evenemang på Facebook och på sin hemsida i form av en fotopromenad där alla åldrar kan delta! Det enda som behövs är en smartphone och skarpa ögon!
Titta på de gamla bilderna från Lidköping och klura ut vart fotografen stod när bilden togs. Knäpp en bild från samma ställe fast som det ser ut idag! Ingen åldersgräns, alla kan delta.
Evenemanget pågår mellan 20 december till 20 februari.

Skicka svar via e-post till vanermuseet@lidkoping.se tydligt märkt med FOTOPROMENAD i ämnesfältet. Viktigt att skriva kontaktuppgifter då vi lottar ut flera barnvinster och en vuxenvinst bland inskickade bidrag. Vinnarna annonseras i NLT och på Facebook. För ytterligare information kontakta: Susanne Leverén, susanne.leveren@lidkoping.se

PS. Vänermuseet jobbar med nya basutställningen ”Berättelser från Lidköping”, som invigs juni 2021.
Vi vill redan nu passa på att lyfta intresset för kulturhistoria och byggnader i Lidköping. Staden, miljön och vår historia sätter prägel på vår livsstil i nuet. Häng med, följ processen och tagga #berättelserfrånlidkoping. Se nya basutställningen framöver för tillbakablick, inblick och fördjupning om Lidköping.