Vänermuseet är öppet!

Vänermuseet är öppet och du är hjärtligt välkommen!
Spontanbesök fungerar också nu då vi alltid tar hänsyn till FHM:s rekommendationer och ser till att museet och besöket blir värdefullt utan risk för trängsel. Vi ber dock särskilt om att var och en tar ansvar och stannar hemma vid förkylningssymptom, för allas bästa.

Kommer ni långväga och vill vara säkra på att ha gott om plats, boka gärna.

Se schema nedan för bokningsbara tidspass.
För att boka ditt besök – Ring 0510 – 77 00 95

Vardagar:
Kl 10.00 – 12.00
Kl 12.15  – 14.15
Kl 14.30 – 17.00

Helger:
Kl 11.00 – 12.30
Kl 12.45 – 14.15
Kl 14.30  – 16.00

Varmt välkomna!

Invigning
Lördagen den 19 juni öppnas den nya basutställningen ”Berättelser från Lidköping” på Vänermuseet. Äntligen, efter två års förarbete och produktion rullas röda mattan ut och museet är stolta att presentera en djupdykning i stadens historia. Klockan elva slås portarna upp för Berättelser från Lidköping. Ett begränsat antal i taget kommer att släppas in.  Från kl 10.45 kan man hämta sin nummerlapp med tid för insläpp utanför museets entré. Museets personal välkomnar och berättar om utställningen. Fritt fram att titta runt. Esplanadteatern gestaltar några av utställningens personligheter. 

Publicerat av Evelina Thyne