Museet tillfälligt stängt

Med anledning av Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att begränsa smittspridning av covid-19 i Västra Götaland stänger Kultur & Fritid, Lidköpings kommun, sina olika verksamheter för besök. Stängningen gäller tills 6 juni 2021.
Det gäller Stadsbiblioteket med bokbuss och filialer, Konsthallen, Vänermuseet, Sockerbrukets ungdomsverksamhet, Lidköping Sparbanken Arena och Idrottens hus. Badhuset håller stängt, men 14 maj öppnar Framnäsbadet.
Kultur & Fritid försöker nu att ställa om för att erbjuda sin service så gott det går utan att hålla öppet. Mer information om detta kommer löpande.
Vi följer utvecklingen och kommer att ompröva detta beslut kontinuerligt i takt med att rekommendationerna ändras eller om annan väsentlig information ges.