Hållbarhetsspel på museet

Lagom till höstrusk och höstlov finns nu vandringsutställningen *Här finns liv uppställd inne på Vänermuseets övervåning. Ta med mobilen/plattan och ladda ned gratis-appen *Här finns liv och välj mellan två olika spel, Kartspelet och Superkraftspelet.

Kartspelet: Lär dig om agenda 2030 och Unesco biosfärområde. Mariestads,- Götene- och Lidköpings kommun bildar tillsammans ett av Unescos 700 biosfärområden i världen. Upptäck hur vi människor tillsammans med rika natur- och unika kulturarv är betydelsefulla när vi ställer om till det hållbara samhället

Superkraftspelet: Leta i rummet där den stora kartan står uppställd efter små brickor med djur på och scanna dem. Svara på frågor om deras superkrafter och få reda på vilket djur du är mest lik.