Jullov och nya restriktioner på Vänermuseet

Välkomna till Vänermuseet på jullovet! I och med de nya restriktionerna får max 50 personer vara i utställningarna samtidigt från och med 23 december. Det finns handsprit vid entrén och skyltar i utställningarna som påminner om hur många som kan vistas i de specifika utrymmena samtidigt.

Under jullovet är det möjligt att gå på flera olika workshops med tema återbruk. Handgjort papper, luffarslöjd eller textilt återbruk i samband med utställningen bärbART –  sashiko & sånt. För allas trygghet är max ett sällskap åt gången tillåtet i Skaparverkstaden.

Dessutom har Lidköping haft besök av många små tomtenissar i år, kanske har någon bott hemma hos dig? Vi tror att de har firat julafton tillsammans på museet! Det har varit stängt här några dagar, så de har haft fritt fram.

Tillsammans hjälps vi åt att hålla avstånd, stanna hemma vid symptom och minska smittspridning.

Läs hela vårt program här: programkalender