Antagning till De la Gardiegymnasiet

Slutantagningen till gymnasiet görs den 28 juni. Från och med den 1 juli kan du se ditt antagningsbesked på Utbildning Skaraborgs webbplats. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Glöm ej svara på ditt antagningsbesked

Logga in med uppgifterna du fått från din studie- och yrkesvägledare på grundskolan. Har du tappat bort dina inloggningsuppgifter kontakta antagningskansliet på Utbildning Skaraborg eller studie- och yrkesvägledaren på din grundskola. 

Antagningskansliet har semesterstängt vecka 28-30. Utbildning Skaraborg kan du också kontakta om du har andra funderingar kring slutantagningen.

Glöm ej att svara på ditt antagningsbesked senast den 25 juli via webben.
Uteblivet svar = utebliven plats på programmet.

Frågor

Ska du börja på De la Gardiegymnasiet till hösten och har frågor kontaktar du en studie- och yrkesvägledare. Studie- och yrkesvägledarna på De la Gardiegymnasiet har semester vecka 27-31.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: dlgreception@edu.lidkoping.se