Om Framtidens Framnäs

Framnäsområdet kommer att genomgå en omvandling. Området ska bli än mer attraktivt och utvecklingen ska säkerställa närheten till Vänern och alla dess goda värden.

- Lidköping utvecklas genom det som nu görs vid Framnäs. Områdets kvalitéer är välkända i Lidköping då närhet finns till vatten och bad. Promenadstigar och naturupplevelser tillsammans med camping gör området attraktivt för framtiden, säger Jonas Sundström, ordförande i kommunstyrelsen i Lidköpings kommun.

Flera stora projekt och insatser kommer att bedrivas. Allt utgår från politiska beslut och förutsättningar. Några av projekten är till exempel den nya strandpromenaden, nya badhuset och omlokalisering av Framnäs IP. Hur och vart det finns förutsättningar att skapa attraktivt boende är också en fråga som ska utredas.

Slutsatsen är att Framnäs är ett område där det de kommande åren kommer att hända mycket.

Målet är att vi skapa framtidens Framnäs – ett område i staden som sjuder av liv men som också erbjuder goda möjligheter till rekreation. Ni Lidköpingsbor kommer att kunna följa det här arbetet via våra kanaler.

- Framnäs kommer bli ett nav för både rekreation och aktiviteter. Närheten till vattnet är viktigt för oss Lidköpingsbor. Den nya strandparken gör området mer levande och mer tillgängligt. Tillsammans med det nya badhuset, bostäder och vacker omgivning kommer detta bli mycket bra, avslutar Gustav Edvinsson, ordförande i Samhällsbyggnadsnämnden i Lidköpings kommun.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

 

Sidansvarig: