Öppettider/entré

Måndagar: Stängt
Tisdag – fredag: 10.00 – 17.00
Lördag – söndag: 11.00 – 16.00

2022-01-12 Folkhälsomyndighetens rekommendationer och åtgärder mot covid-19 vid allmänna sammankomster och offentliga tillställningar. Museibesök i allmänhet räknas inte som “Allmänna sammankomster och offentliga tillställningar”. För kultur- och fritidsverksamheter ställs krav på 10 kvadratmeter per person – Detta innebär att Vänermuseet tar emot max 50 besökare samtidigt.

Vid allmänna sammankomster och offentliga tillställningar, som Vänermuseets programpunkter och aktiviteter, tillåts max 20 personer om de har anvisad plats, oavsett vaccinationsbevis. Utan vaccinationsbevis ställs även krav på avstånd mellan sällskapen, med en maxstorlek på 8 personer inom sällskapen.

Läs i vår evenemangskalender vad som gäller för respektive programpunkt. Skulle någon programpunkt kräva vaccinationsbevis kommer det framgå tydligt i vår kommunikation kring det evenemanget.

Entré

Vuxna 50 kronor
Barn och ungdomar har fri entré tills de fyllt 20 år.
Årskort 80 kronor, gäller för ett kalenderår och ger fri entré till Vänermuseet och programverksamhet (förutom vid enstaka evenemang).