Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Fixa hålet – Workshop med Isabelle McAllister

22 oktober kl. 14:30 - 15:30

Foto: Mira Wickman

Foto: Mira Wickman

Isabelle McAllister, författare, omställningsaktivist och programledare för bland annat tv-programmet Fixa rummet kommer till Lidköping! Hon bjuder på en insiktsfull resa kring konsumtionsvanor, massproduktion, hållbarhet och återbruk. Det blir en kombinerad föreläsning och workshop där publiken kommer att få handfasta tips på hur man kan lappa och laga kläder och saker.

En workshop för dig som är över 12 år och eventuell medföljande vuxen.

Ta gärna med dig något trasigt plagg hemifrån, som en tröja eller t-shirt så kommer vi testa på att laga hål med nåltovning (har du inget att ta med finns tyger på museet).

Aktiviteten är gratis men det är ett begränsat antal platser. Boka din plats via den här länken: Workshop – Platsbiljett Det går också bra att ringa: 0510-770095
Entré till museet krävs, barn och unga upp till 19 år har fri entré och medföljande vuxna betalar 70 kr eller använder ev. årskort.

Hållbarhetsfestivalen

Föreläsningarna arrangeras av Mariestads kommun, Vänermuseet, UNESCO Biosfärområde Vänerskärgården med Kinnekulle och Studiefrämjandet Skaraborg samt är en del av Hållbarhetsfestivalen i Västra Götaland.

Detaljer

Datum:
22 oktober
Tid:
14:30 - 15:30

Plats

Vänermuseet
Framnäsvägen 2 Lidköping
+ Google Map
Telefon:
0510-770095
Visa Plats-webbplats