Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Internationella kvinnodagen

8 mars kl. 17:30 - 20:00

En afton för kropp, själ och sinne på Vänermuseet.

Under kvällen bjuds det på visning med teaterfiket i utställningen ”Min demokrati”, inspirerande föreläsning kring holistik kvinnohälsa och cyklisk livsstil samt stämningsfull musik som avslutning.

Teaterfiket presenterar sin utställning och bjuder på smakprov från den kreativa verksamheten.

Vad är cyklisk livsstil och hur kan den minska stress, krav och dålig självkänsla? Hur kan en cyklisk livsstil och fertilitetsförståelse stödja kvinnor på ett hormonellt, mentalt och själsligt plan? Tina Kindstedt berättar hur en ökad självförståelse stöttat henne i att finna mer balans och hållbarhet i livet.

Under föreläsningen ger hon en inblick i hur ett liv kan se ut utifrån ett cykliskt perspektiv. Du får en övergripande bild över din cykels olika faser och dessutom många tips på hur du kan påbörja kontakten med din inre rytm för att leva hållbart med trygghet och stolthet som kvinna. Föreläsningen avslutas med en stunds meditativ övning för att främja din kontakt med din kropp och själ. Tina kallar sig för cyklisk livsstilscoach och stödjer andra kvinnor i att hitta sin inre rytm, samt rådger kvinnor i kvinnohälsa. Utöver kvinnohälsa arbetar Tina med reiki och shamansk healing, själsdanser, coachning och retreats.

I musikprogrammet ”Den stora dagen” lyfter Alva Lindstedt och Amanda Karlsson kvinnliga tonsättare och artister, där texterna på olika sätt speglar kvinnors liv. Alva och Amanda kommer ursprungligen från Lidköping och känner varandra sedan 8 år tillbaka. Vid De la Gardiegymnasiets musikprogram tog de studenten 2016. Idag studerar båda till musiklärare vid Högskolan för scen och musik i Göteborg.

Start: 17:30
Pris: 50 kr

För att boka: Ring: 0510-770095 eller maila: vanermuseet@lidkoping.se
Du betalar din biljett när du kommer till Vänermuseet 8 mars.

Internationella kvinnodagen sker i samverkan med Bibliotek, Konst & Kultur, Veias Naturkraft och Teaterfiket.

Detaljer

Datum:
8 mars
Tid:
17:30 - 20:00

Arrangörer

Vänermuseet
Teaterfiket
Bibliotek, konst och kultur
Veias Naturkraft

Plats

Vänermuseet
Framnäsvägen 2 Lidköping + Google Map
Telefon:
0510-770095
View Plats Website