Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Vänerveckan 2021

28 augusti, 2021 - 5 september, 2021

Vänerveckan är ett årligt återkommande evenemang runt hela Vänern, som uppmärksammar livet i, på och runt Sveriges största insjö. I år pågår Vänerveckan 28 augusti – 5 september.

Nu är det dags för Vänerveckan 2021! Det innebär fri entré till Vänermuseet hela veckan, och runt sjön blir det prova-på-aktiviteter, öppet skepp, skärgårdskryss, restauranger med Vänerfisk på menyn, föreläsningar – och dessutom en hel del nytt digitalt. Mer aktiviteter kommer upp här!

Det finns ett stort antal aktiviteter du kan göra på egen hand, när som helst under året.
Kolla in På egen hand och låt dig inspireras!

Vänerveckan påverkas troligen av covid-19 även sommaren 2021.
Även i år behöver vi tänka om och tänka nytt. Därför kommer årets Vänervecka återigen att se lite annorlunda ut. Alla medverkande kommuner och aktörer arbetar för att göra din upplevelse så säker som möjligt.

Under Vänerveckan arrangerar kommunerna runt Vänern tillsammans med över 100 föreningar och företag olika aktiviteter och evenemang för hela familjen, initierade av Vänersamarbetet, med Vänermuseet i Lidköping som koordinator.

Syftet med Vänerveckan är att skapa stolthet kring Vänern och att öka kunskapen om Vänerns betydelse lokalt och nationellt.

 

Detaljer

Börjar:
28 augusti, 2021
Slutar:
5 september, 2021