Nu flygbesiktigar vi elnätet i Lidköping

En helikopter som flyger nära marken. I förgrunden en grönskande markyta och i bakgrunden blå himmel med enstaka moln. Intill helikoptern syns elledningar som hänger i luften mellan trästolpar.

Just nu flygbesiktigas elnätet i Lidköping. Besiktningen sker med hjälp av en lågt flygande helikopter och utförs under 15 och 16 maj.

Syftet med besiktningen, som genomförs en gång varje år, är att kontrollera elnätets ledningar som hänger i luften. Det är en viktig del av vårt arbete för att upprätthålla en hög leveranssäkerhet av el i Lidköping.

Under besiktningen kontrolleras bland annat:

  • att luftledningarna är fria från träd.
  • att luftledningarna inte är skadade.
  • att stolpar som håller uppe ledningarna inte är ruttna eller skadade.
  • att det inte lagras material under ledningarna, i den så kallade ledningsgatan.

Arbetet är noggrant planerat och vi ber om överseende för eventuellt störande buller som helikoptern kan medföra under dessa två dagar.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: limtab@lidkoping.se