Promenadteater "Den förlorade önskelistan"

03 Dec, 2023
11:00
Lidköping
Teater Carpa

Promenadteater "Den förlorade önskelistan" med Teater Carpa 3 december kl 11.00 vid Dina-scenen i Stadsträdgården.

En föreställning om vänskap, och om man verkligen kan vara tre bästa kompisar?

Följ med på ett magiskt äventyr som får julstämningen på topp! När två unga tjejer ger sig ut på en spännande resa för att återfinna den förlorade önskelistan finner de något ännu bättre än julklappar i mängder, nämligen deras vänskap. Sätt på era varmaste vinterkläder och gör er redo för att få julkänslan på topp – tillsammans ger vi oss ut på detta hjärtevärmande juläventyr!

Teater Carpa presenterar en förtrollande och humorfylld promenadteater där du blir en del av berättelsen. Detta vill ni inte gå miste om! Den försvunna önskelistan är en interaktiv upplevelse där publiken får följa med på ett äventyr tillsammans med skådespelarna, och uppleva teatermagin på ett nära och personligt sätt. Föreställningen varar i ungefär 45 minuter, och är perfekt anpassad för barn i åldrarna 6-11 år, åk. 1-5, men alla hjärtan, unga som gamla, är varmt välkomna.

Fri entré och ingen föranmälan.

Kontaktinformation

Kultur i Lidköping
Lidköping
Tillbaka till alla evenemang
Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: kulturfritid@lidkoping.se