Idrottsevenemang

I Sparbanken Lidköping Arena har sportintresserade besökare sett landskamper och elitserier, svenska rekordhållare vinna och världsmästare tävla.

Idrott på högsta nivå!

Byggd för att vara en flexibel evenemangsarena och med en takhöjd på 12,5 meter uppfyller den kraven för de flesta inomhusidrotter. Här är det möjligt att spela bandy, handboll, tennis och mycket mer. Arenan har även huserat ett VM i Superenduro och fyllde då golvet med nästan 800 ton grus!

Så här finns verkligen gott om utrymme! Arenan rymmer till exempel drygt fyra ishockeyplaner under ett och samma tak, sju handbollsplaner eller en fotbollsplan för internationella matcher.

2018 stod Sparbanken Lidköping Arena värd för VM-finalen i Superenduro.

Tidigare idrottsevenemang

  • VM-finalen i Superenduro
  • EM-kval i handboll
  • Davis Cup
  • Federation Cup
  • Champions Leauge i handboll
  • Svenska Cupen i bandy
  • JVM i bandy

I Sparbanken Lidköping Arena arrangeras även:

Nyfiken på att veta mer? Hör gärna av dig!

Kontakt

Andrea Johansson

Titel: Evenemangsansvarig

E-post: Andrea.Johansson@lackokinnekulle.se

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: Sandra.Hjortmar@lackokinnekulle.se