Frågor och svar om arenan

Hur tar jag mig enklast till Arenan?

Det finns gång- och cykelvägar samt busshållplats i direkt anslutning till Arenan. Vi uppmanar dig att i möjligaste mån åka kollektivt, cykla eller gå till Arenan.

Parkering

I Arenans närhet finns drygt 470 kostnadsfria parkeringsplatser och totalt i Lidköpings centrum finns 2 400 allmänna parkeringsplatser. På många av dem kan du parkera gratis men på 466 stycken är det avgift. Här hittar du parkeringskarta.

Tillgänglighet

Arenan är utrustad med tillgänglighetsanpassade toaletter, entréerna är på markplan och det finns flera hissar i byggnaden. Det finns även handikappsläktare med 20 platser. Notera att antal och placering kan ändras beroende på evenemanget.

Garderob

Vid de flesta evenemang finns det garderob i Arenan. Här betalar du med Swish.

Mat och dryck

Restaurang 1934 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. håller öppet för lunch och vid de flesta evenemang som sker i Arenan. För information om aktuella menypaket samt bordsbokning, vänligen kontakta restaurangen.

Det finns även fyra kiosker i Arenan som har öppet vid de flesta arrangemang som arrangeras i Arenan.

Sjukvård

Sjukvårdare finns på plats under de flesta evenemang. Vid behov av sjukvård kontakta Arenans personal.

Hjärtstartare

Arenan är utrustad med en hjärtstartare som finns placerad vid spelaringången.

Kvarglömda saker

Kvarglömda saker förvaras hos vaktmästeriet i Arenan.
Telefon: 0510-77 05 05

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: Sandra.Hjortmar@lackokinnekulle.se