Restaurang och konferens

Låt ditt besök bli en helhetsupplevelse. 1934 Restaurang & Konferens är belägen i Sparbanken Lidköping Arena och välkomnar dig till att njuta av god mat och dryck. I restaurangen kan du avnjuta en god lunch, middag under ett evenemang, eller en trerätters på logeplan.

Restaurang 1934 kan ta emot sällskap på upp till 200 personer och det finns möjlighet att boka den för kalas/fest/middag i ett större sällskap. I närliggande loger och konferensrum kan du arrangera affärsluncher eller mindre tillställningar.

Restaurangen bjuder även in till underhållning med liveband, sport och trevliga eventmiddagar - spana in kommande evenemang här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Konferens

I nära anslutning till restaurangen har Sparbanken Lidköping Arena har en modern konferens- och logeavdelning. Oavsett om du planerar ett mindre möte eller en större konferens är ytorna anpassade för olika behov och tillfällen.

Det finns totalt fem konferensrum, tre loger och tre mingelytor. I anslutning till konferensavdelningen finns även en ommöbleringsbar samlingssal med plats för 48–60 personer. I samtliga lokaler finns whiteboard och trådlöst Wi-Fi och i de större lokalerna även projektor.

Kontakt Konferens
Telefon: 070-869 12 78
E-post: boka@nittontrettiofyra.se

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: Sandra.Hjortmar@lackokinnekulle.se