Möten & mässor

Välkommen till en arena där människor möts för ny kunskap och inspiration, dialog om viktiga samhällsfrågor, affärer och stora beslut. Men också till en mötesplats för småprat, mingel och för att fira framgång.

Ytan går enkelt att specialanpassa från större till mindre med rum i rummet. En flexibel lösning gör det möjligt att enkelt gå från 500 till flera tusen sittande deltagare.

Kombinerat med Restaurang 1934 som finns i arenans lokaler är detta en perfekt plats för mässa, konferens och andra mötes­evenemang. Här står relationer och det personliga mötet i centrum.

Det är enkelt att mötas i Sparbanken Lidköping Arena.

Tidigare möten & mässor

  • Bomässan
  • Audionomdagarna
  • Fastighetsmässan

I Sparbanken Lidköping Arena arrangeras även:

Nyfiken på att veta mer? Hör gärna av dig!

Kontakt

Andrea Johansson

Titel: Evenemangsansvarig

E-post: Andrea.Johansson@lackokinnekulle.se

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: Sandra.Hjortmar@lackokinnekulle.se