Science Park Skövde - Nod Lidköping

Hösten 2022 öppnade Science Park Skövde sin lokala nod i Lidköping. Affärsutvecklaren är placerad på Bahnhof Co-Work i Lidköping.

Science Park Skövde

.Science Park Skövde är en mötesplats, ett community och en kreativ arena för innovation inom IT, smart industri och spel - som möjliggör framtidens hållbara lösningar, tjänster och digitala upplevelser. Med professionella affärscoacher stöttar Science Park Skövde idéer, utveckling, tillväxt och hjälper såväl nya som etablerade företag, entreprenörer och startups att växa och göra skillnad.

Nod i Lidköping

Som bekant – sedan hösten 2022 har Science Park Skövde etablerat en nod i Lidköping. Under senaste året har vi organiserat en rad olika aktiviteter här, inklusive nätverksträffar, utbildningar, workshops och direktsändningar av intressanta föredrag från Assar i Skövde. Lidköpings kommuns finansiella stöd möjliggör dessa initiativ.

Åhörarna i Lidköping sitter i konferensrum på Bahnhof Cowork, och kan fullt ut delta i evenemang och ställa frågor samt ge reaktioner till föreläsaren i Skövde. Det är ett mycket uppskattat upplägg, inte minst för att de engagerande ämnena ofta leder till givande diskussioner i den här lite mer hanterliga gruppen åhörare.

Nu drar vi igång 2024 med nya spännande föreläsningar. Du hänger väl med!

Med vänliga hälsningar

Inger Rydén

Förstora bilden

Kontakt

Inger Rydén

Titel: Affärsutvecklare

Enhet: Samhälle

Tel: 0510-770264

E-post: Inger.Ryden@lidkoping.se

Relaterad information

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: samhalle@lidkoping.se