Africa Coll - Landskap utan minne

..ingår i GIBCA Extended, Göteborgs internationella konstbiennal.  Genom utställningen har Africa Coll tagit sig an biennalens tema som i år är ”forms of the surrounding futures”.

Biennalen uppmanar konstnärer att reagera på känslan av permanent kris som råder i världen idag. Hur kan konsten öppna upp för att se vår samtid som fylld av möjligheter till förändring?

I Landskap utan minne vill Africa visa en växling mellan möjligheter, som ofta skiftar mellan tydlighet och otydlighet.

”Att bryta ner och återuppbygga bilderna med olika material ger mig möjligheter för att skapa en skiktad verklighet. Bilderna är experimentellt bearbetade lager. Det som kan ses och det som täcks låter betraktaren gå in i verket och skapa ett personligt narrativ. ”

Blandteknik i stora format, bomullstyg, transfer, organiskt material, akrylfärg, papper och pigment.

Utställningen står 16 september - 15 oktober 2023

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: bildning@edu.lidkoping.se