Årets kock 2023 på besök hos Restaurang- och livsmedelsprogrammet
Årets kock 2023, Desirèe Jaks, besökte Restaurang- och livsmedelsprogrammet och tillagade en trerätters meny tillsammans med eleverna.
Ett samarbete med Sparbanken Lidköping och Restaurang 1934 gör det möjligt för eleverna på Restaurang- och livsmedelsprogrammet att under några dagar få arbeta tillsammans med en känd kock.
I år blev det Desirèe Jaks, årets kock 2023, vars hjärtefrågor är hållbar matlagning med råvaror i säsong och att hjälpa nästa generations kockar.
Eleverna på Restaurang- och livsmedelsprogrammet fick två dagar fyllda med inspiration när det gäller att förädla råvaror och använda olika tekniker inom matlagning.
Desirèe är pedagogisk och man lär sig mycket. Det är också kul att man har sett henne i olika tävlingar på TV säger en elev på RL.
Publicerad:
Senast uppdaterad:
Sidansvarig: dlgreception@edu.lidkoping.se