Mysrys i museilägenheten Ajax

01 Nov, 2023
Information saknas
Lidköping
För dig mellan 6 och 8 år- som tål rysningar på kroppen utan att få mardrömmar.

Välkomna på Mysrys i museilägenheten Ajax. För dig mellan 6 och 8 år- som tål rysningar på kroppen utan att få mardrömmar. Vuxna får vänta utanför.

Museilägenheten är en 20-talslägenhet som ligger i kvarteret Ajax i Lidköping. Här har tiden stått stilla i 100 år! För länge sedan bodde paret Ellen och Henning här, vilka du får möta under Mysrys i Ajax kan vi tyvärr inte tala om i förväg...

Boka din plats här: Höstlovsaktivitet: Mysrys i Ajax - Vänermuseet - Towni ♥ Lokalt

Ålder: 6-8 år

Tid: kl.15.00-15.30, 16.00-16.30 och 17.00-17.30

Plats: Källaregatan 18C i Lidköping

Max antal deltagare: 10

Är aktiviteten anpassad för deltagare med funktionsvariation? Lägenheten är trång och har höga trösklar. Sitter du i rullstol eller har svårt att gå meddela gärna Vänermuseet på telefon:0510-770095 i förväg så ska vi göra vad vi kan för att du ska kunna medverka.

Nyfiken på fler mysterier på höstlovet? Kolla in vad andra museeer i Skaraborg har att erbjuda Museimysterier på höstlovet i Skaraborg (vastsverige.com)

Arrangör för evenemanget är Vänermuseet

Kontaktinformation

Vänermuseet
Framnäsvägen 2
Lidköping
Telefon: +46 510-770095
Tillbaka till alla evenemang
Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: bildning@edu.lidkoping.se