Invigning av Framnäs strandpark

11 Jun, 2024
Information saknas
Lidköping
För alla som längtat efter ett mer sjönära liv!
Den 11 juni invigs Framnäs strandpark för alla som längtat efter ett mer sjönära liv. Här välkomnas alla badsugna till en helt ny sandstrand. En vacker strandparksmiljö med bryggor och spångar bjuder in både unga som gamla till upptäcktsfärder och stunder för rekreation.

Program 11 juni
17.00 Framnäs Strandpark invigs av Kommunstyrelsens ordförande Bertil Jonsson.
17.30 Underhållning med Lidköpings barnfavoriter Jecko & Jessie
18.15 Glass till alla barn! (Så långt lagret räcker)

Mellan klockan 17.00 - 19.00 bjuder vi också på många roliga aktiviteter. Bland annat kan du upptäcka naturen med Vänermuseet vid upplevelsestationen Hållplats Vänern. Provsitt maskinerna som bygger Framnäs Strandpark, prova på kajak, lek på den nya fina stranden och ta ett dopp i det blå!

Framnäs strandpark är den första delen i det helt nya området Framnäs, som steg för steg växer fram vid Vänerns strand och förvandlingen har bara börjat.

Kontaktinformation

Lidköpings kommun
Framnäsvägen 2A
Lidköping
Telefon: +46 510 200 20
Tillbaka till alla evenemang
Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: bildning@edu.lidkoping.se