Lektion med museibiologen

Kom till Vänermuseet för att träffa Vänerns fiskar tillsammans med museets biolog.

Under en lektion på 45 minuter lär vi oss om fiskarna i Vänern. Museibiologen går igenom hur dem lever, vad dem äter och hur dem bor. Vi tittar på akvarierna och ni får se på när fiskarna matas.

Passar för f-klass upp till åk 3.

Äta mellanmål

Efter lektionen går det såklart bra att fortsätta upptäcka museet och alla de andra utställningarna. Vill ni förlänga ert besök kan vi rekommendera att ni tar med mellanmål. Prata med receptionen om vart ni kan äta inne på museet. Vid bra väder finns även möjlighet att fika på vårt stora trädeck på museets framsida.

Bokning och pris

För att boka en lektion kontaktas receptionen på tel: 0510-770095 eller skicka ett mail till vanermuseet@lidkoping.se

En lektion kostar 300 kr.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: bildning@edu.lidkoping.se