Om Framtidens Framnäs

Framnäsområdet står inför en spännande omvandling. Här vill vi skapa en ännu mer attraktiv plats, där närheten till Vänern och dess fantastiska värden tas tillvara.

Vattnet är viktig för oss Lidköpingsbor. Under Framtidsverkstaden och arbetet med stadsutvecklingsplanen var det många invånare i Lidköping som hade önskemål om att staden och vattnet skulle komma närmre varandra. Utvecklingen av Framnäsområdet är ett steg för Lidköping att göra just det, ta vara på sitt läge som sjöstad och ge fler tillgång till Vänern.

Flera stora projekt är på gång i området. Bland annat en ny strandpromenad, strandpark, sandstrand och badbrygga. Det planeras även för framtida bostäder med en oslagbar närhet till vattnet. Med den ökande tillväxten i Skaraborg, tack vare nya industrietableringar, blir Framnäs en idealisk plats för att möta den förväntade efterfrågan.

Framnäs är ett område där det kommer att hända mycket de kommande åren. Vårt mål är att göra det till en plats för alla, invånare som besökare. En plats som sjuder av liv, samtidigt som den också erbjuder goda möjligheter till rekreation.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: samhalle@lidkoping.se