Dalängens åttondeklassare nådde delfinal i Teknikåttan

Grattis till Dalängskolan som med bravur nått delfinalen i Teknikåttan, som är en nationell tävling i teknik, matematik och naturvetenskap för högstadieelever. Tävlingen, som anordnas av tio svenska lärosäten, syftar till att väcka intresse för dessa ämnen och betona deras betydelse för en hållbar framtid.

En nationell tävling med fokus på vikten av teknik i vardagen

Teknikåttan inleds med en kvaltävling där elever deltar i en utmanande frågefilm och tävlar individuellt online. De mest framstående klasserna går vidare till regionfinaler, och en av 09-klasserna på Dalängskolan har imponerande nog tagit sig ända till den prestigefyllda finalen på Chalmers.

En fantastisk prestation som inte bara speglar den kvalitet och innovation som våra skolor står för, utan också visar på vikten av teknik i vardagen.

Grattis till en fin fjärdeplacering!

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: bildning@edu.lidkoping.se