Grönfunkis

Hej och välkomna till GrönFunkis!

KOLONISTART PÅ 139:AN - OBS - På grund av förhinder kommer inte grönfunkis starta som tilltänkt vecka 20. Håll utkik här på hemsidan och Instagram för nytt startdatum

Kultur & Fritidsaktiviteter (@funkislidkoping) • Foton och videor på Instagram Länk till annan webbplats.

 

Var: Samängens koloniområde Krusbärsstigen nr 139
När: 20 Onsdagar Kl 16-17.30
Kostnad: Gratis
Ålder: Alla åldrar
Max antal deltagare: 10
Anmälan: JA Namn och Telefonnummer om något tillfälle skulle bli inställt av någon anledning behöver vi kunna meddela detta. Anmälan till Jimmy Kulturfritidsamordnare telefon 0510 770201 eller E post jimmy.hansen@lidkoping.se

Är aktiviteten anpassad för deltagare med funktionsvariation: JA Aktiviteten är anpassad men vid behov av stödperson skall denna finnas med under hela aktiviteten. Ledare finns på plats för aktivitetens ändamål.

Parkering finns nära kolonistugan där också en portabel ramp finns för att
kunna komma in i stugan.

GLÖM INTE MEDDELA EV ALLERGI då Sandra kommer att fixa fika och annat smaskigt ibland.

Här är några förslag på vad vi kanske kan göra, rensa ogräs, klippa gräsmatta och vattna, gräva fram ett land, ta vara på de växter som finns i landet redan, bygga bevattningssytem, skapa blomstöd, klippa buskar, fixa uteplatsen, plantera blommor, odla grönsaker, göra maskkompost, göra insektshotell, ordna skördefest, njuta av att vara ute, bygga en drivbänk, fånga sniglar i fällor.

Vill man ta med lite FIKA och bara sitta i gött sällskap är det ok!
Men det viktigaste av allt är att vi har roligt och trivs tillsammans.
Hälsningar Sandra med förhoppningar om en rolig och lärorik tid på Krusbärsstigen med Er!

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: bildning@edu.lidkoping.se