Utbildning för ställföreträdare

Här hittar du som är ställföreträdare planerade utbildningsträffar, information, utbildningsfilmer med mera.

Planerade utbildningsträffar i Lidköping

Kommande grundutbildningar för nya & blivande gode män :

Måndag 19 augusti Lidköping - Klicka här för att läsa mer samt för att anmäla dig till utbildningenLänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. (sista anmälan 12/8)

Onsdag 25 september Lidköping - Klicka här för att läsa mer samt för att anmäla dig till utbildningenLänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. (sista anmälan 20/9)

Måndag 28 oktober Lidköping - Klicka här för att läsa mer samt för att anmäla dig till utbildningenLänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. (sista anmälan 22/10)

Onsdag 27 november Lidköping - Klicka här för att läsa mer samt för att anmäla dig till utbildningenLänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.(sista anmälan 21 november)

Måndag 16 december Lidköping - Klicka här för att läsa mer samt för att anmäla dig till utbildningenLänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. (sista anmälan 10 december)

Du kan titta på vår utbildningsfilm som du hittar här nedan. Inför ett nytt åtagande kan vi komma att be dig visa dina kunskaper genom ett kunskapstest. - länk till kunskapstest Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Godkänt kunskapstest kommer framförallt krävas om det är aktuellt med förordnande innan du hunnit delta i en grundutbildning.

Vill du veta mer innan du lämnar intresse för uppdrag eller anmäler dig till utbildning? Länk till kontaktformulär Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Ekonomisk förvaltning och redovisning

Här hittar du ett bildspel om Ekonomisk förvaltning och redovisning

Checklista till årräkning/sluträkning Pdf, 747.1 kB, öppnas i nytt fönster.

Introduktionsutbildning God man och förvaltare

Kassabok

Här hittar du filen för kassabok Excel, 14.5 kB.

Länkar och dokument:

Rollkoll- informationsblad till gode män och huvudmän Rollkoll länk Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Skaraborgs Godman och förvaltar-förening erbjuder erfarenhetsutbyte, studiecirklar, hjälpmedel med mera.  Länk: Godman Förvaltare Godmaniskaraborg Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Text

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: socialvalfard@lidkoping.se