Företag, näringsliv och exploatering

Lidköping växer

Det byggs och planeras som aldrig förr. På webbplatsen Lidköping växer ger vi dig en inblick i vad som händer just nu och i framtiden.

Upphandlingar och leverantörsinformation

Kommunerna Essunga, Grästorp, Götene, Lidköping, Skara och Vara har en gemensam upphandlingsenhet som ligger i Lidköping.

Är du exploatör?

Ledig verksamhetsmark, markanvisningar, strategisk byggdialog och annat som rör dig som är exploatör och byggentreprenör.

Område näringsliv

Område näringsliv ansvarar för näringslivsfrågor och åtgärder för att främja sysselsättningen och näringslivet i kommunen. Invånare och företag har tillgång till professionell och personlig rådgivning.

Tillstånd, regler och tillsyn

Här finns länkar till sidor som innehåller information om de vanligaste tillstånden för dig som företagare.

Lediga jobb

Vi är Lidköpings största arbetsgivare. Vi erbjuder ett stort antal tjänster inom olika yrkesområden. Under respektive tjänst hittar du mer information och där kan du också söka tjänsten digitalt.

Samhällsbyggnadsfrukost för byggföretagare

Våra frukostar är möten där du som exploatör, byggherre och företagare inom byggbranschen får möjlighet att träffa oss.

Arbetsmarknadsenheten

Vi finns till för de som befinner sig långt ifrån arbetsmarknaden, är arbetssökande och/eller ny i Sverige och i behov av att utveckla svenska språket.

Framtidsmässan

Välkommen att delta på Framtidsmässan. Här får ni möjlighet att möta elever från grundskola, gymnasiet och vuxenutbildning - er framtida arbetskraft.