Varmt välkommen på öppet hus

ÖPPETHUS

Kultur & Fritidsaktiviteter för dig med funktionsvariation

För vem?- Deltagare, anhöriga, personal, närstående

Datum: 15 Februari

Tid: 16:00-18:00

Plats: Mötesplats Bifrost Torggatan 1A

Du är hjärtligt välkommen på öppethus som anhörig, vårdnadshavare och/eller personal annan närstående samt givetvis personen själv med funktionsvariation för att ta del av vårens utbud gällande kultur och fritidsaktiviteter i Lidköpings kommun!

Här får du möjligheten att komma med egna förslag samt ta en fika, ställa frågor till mig Jimmy, Kultur och fritidssamordnare.

Det kommer det finnas information, Smörgås/kaffe/te och framförallt möjlighet att få komma med egna förslag i vår ”förslagsbrevlåda”. Även möjlighet att anmäla sig till aktivitet på plats.

 

ÖPPETHUS - FÖRENINGAR

Datum: 7 MARS

Tid: 17:00-19:00

Plats: Mötesplats Bifrost Torggatan 1A

Hjärtligt välkomna till Öppethus ni som representerar en förening i Lidköpings kommun! Ta del av vårens utbud gällande kultur och fritidsaktiviteterna. Få information om hur just NI kan rikta er till målgruppen med funktionsvariation, söka medel. Men framförallt en första kontakt inför vad som eventuellt kan bli ett samarbete.

Det kommer finnas information om vårens aktiviteter samt Smörgås/kaffe/te och framförallt möjlighet att boka ny tid för nästa steg i samverkan.

Hoppas vi ses!

Jimmy Hansen

Kultur och fritidssamordnare

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: bildning@edu.lidkoping.se