Aktiviteter för föräldralediga

Är du föräldraledig? Att ta hand om ett litet barn kan räcka mycket väl, men för dig som har en stund över eller känner att du skulle vilja träffa andra föräldralediga kommer här lite tips på aktiviteter som kanske är intressanta för dig?

Babysim drop-in på badhuset

Babysim drop-in vänder sig till barn som är mellan 0-12 månader gamla. Vid varje kurstillfälle finns en instruktör närvarande i bassängen.
Badblöja alternativt badbyxor krävs och finns att köpa i receptionen.

Småbarnsrytmik på musikskolan

På småbarnsrytmiken får du och ditt barn, tillsammans med andra stora och små, sjunga, dansa, leka, busa och mysa.

Bebisbus på Vänermuseet

Under träffarna gjuter du gipsavtryck av ditt barns händer eller fötter, utforskar färger och konsistenser och busar i Vänermuseets skaparverkstad.

Pyttestund och sagostund på biblioteken

Vårt stadsbibliotek har mysiga läshörnor för barn och även pysselhörna med leksaker. Dessutom finns bibliotek i Järpås, Tun och Vinninga. Som om inte det vore nog har vi även en bokbuss som besöker drygt 50 platser runt om i kommunen. Ett fantastiskt sätt att ta del av de senaste och mest aktuella böckerna, CD-böcker och olika tidskrifter.

På onsdagar är det pyttestund för barn 0-2 år och på tisdagar är det sagostund för barn mellan 2-5 år på Stadsbiblioteket.

Sagostund i Ajaxlägenheten (Vänermuseet)

Vi läser sagor i värmen från järnspisen i museilägenheten från 1920-talet i museilägenheten Ajax på Målaregatan 8 (norr om Kopparportens parkering).
För barn från 2 år.

Barnteater på biblioteket

Barnteater, musikaliska äventyr och familjelördagar är bara ett axplock av vad du kan hitta på barnavdelningen.

Öppna förskolan

Öppna förskolan är en verksamhet som du kan besöka när det passar dig och ditt barn. Öppna förskolan vänder sig till dig som har barn mellan 0 och 5 år. Här träffas vuxna och barn för att umgås och leka tillsammans.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: bildning@edu.lidkoping.se