Om webbplatsen

Webbplatsen lidkoping.se är byggd för att vara tillgänglig och användbar för så många som möjligt i alla apparater. För att få bästa möjliga upplevelse bör du använda en senare version av en modern webbläsare, men webbplatsen fungerar även med äldre webbläsare och utan javascript.

Hemsidan ska vara användbar och tillgänglig för alla

Webbplatsen ska vara lättnavigerad, användarvänlig, enhetlig och väl sammanhållen. Den ska vara partipolitiskt neutral, saklig, aktuell, lättillgänglig, förståelig och anpassad. Den ska vara tillgänglig för personer med olika funktionsvariationer.
I vår tillgänglighetsredogörelse kan du läsa mer om hur vi arbetar med hemsidans tillgänglighet.

Webbplatsen riktar sig till allmänheten och ska göra det lätt att hitta e-tjänster i vår självserviceportal, information om våra verksamheter. Det ska även vara enkelt att hitta handlingar och dokument, att få information om aktuella ärenden, initiativ och aktiviteter samt att få veta hur beslutsprocesserna fungerar.

Den ska också öka kunskaperna om kommunen och den demokratiska processen och aktivt verka för att väcka intresse hos allmänheten, grupper med särskilda behov och grupper som ej själva uppsöker information. Samt utgå från de grundläggande rättigheterna om yttrandefrihet och offentlighet.

Hitta på webbplatsen

Det finns olika sätt att hitta den information du söker.

Sök

Skriv in ett eller flera ord i sökfältet och tryck sedan på sökikonen. Du kan filtrera din sökning på, vilken av våra webbar din sökning finns på, när sidan senast är ändrad och på vilken typ av träffar, till exempel om det är en PDF-fil eller en vanlig sida.

Ämnesingångarna

Här navigerar du dig fram till den information som intresserar dig genom att välja bland alternativen i menyerna.

Kontakt

Du kan hittar kontaktuppgifter på respektive sida.

Ansvar

Kommunikationsavdelningen på Lidköpings kommun har ett övergripande ansvar för utveckling och den grafiska formen på kommunens webbplats. Det dagliga arbetet med webbplatsen sköts av kommunikationsavdelningen, Kontaktcenter samt verksamheternas publicister.

Sidansvarig är den person som ansvarar för sidans underhåll och uppdateringar. Sidansvarig har även ett övergripande ansvar för den publicerade sidan och ansvarar för att den information som man publicerar på lidkoping.se är korrekt, saklig och förankrad. Du kan på varje innehållssida skicka in synpunkter på innehållets kvalitet.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: webb@lidkoping.se