Dalängskolan utsedd till årets UF-grundskola 2024

Dalängskolan har blivit utnämnd till årets UF-grundskola av Ung Företagsamhet Skaraborg. Skolan var en av fyra nominerade och har utmärkt sig genom sitt aktiva och entusiastiska engagemang kring kreativitet, företagsamhet och entreprenörskap.

Motivering: Årets UF-grundskola är en skola som med nyfikenhet och entusiasm engagerar sig i dialogen med Ung Företagsamhet. Lärarna antar utmaningar tillsammans med eleverna och låter dem pröva sina förmågor. Kort sagt, en skola som ser möjligheter och agerar på dem!

Ett fint samarbete och ett stort engagemang

Dalängskolan har under året samarbetat intensivt med Ung Företagsamhet Skaraborg. Elever från årskurs 7 och 8 deltog i grundskoleutmaningen där årskurs 7 vann! Dessutom har alla elever i årskurs 8 och 9 besökt UF-mässan och Framtidsmässan samt deltagit i Framtidskoll.

Det stora engagemanget från både lärare, rektor och studie- och yrkesvägledare har varit avgörande för skolans framgångar inom Ung företagsamhet Skaraborgs program.

Vi är stolta över Dalängskolan och deras fina insatser som nu har resulterat i denna utmärkelse.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: bildning@edu.lidkoping.se