Nyhetsarkiv omsorg och stöd

Här hittar du äldre nyheter inom omsorg och stöd


 • Säkra kompetensförsörjningen inom vård- och omsorgsyrket i Lidköping
  Lidköpings kommun strävar efter att stärka vården och omsorgen och inför nu en anställningsgaranti för nyutexaminerade undersköterskor som har genomfört sin utbildning vid De la Gardiegymnasiet eller ...

 • 70 unga testade vårdjobb
  Under höstlovet har ungefär 70 elever från årskurs åtta fått prova på att jobba inom Sektor social välfärd. Eleverna har under två dagar följt en undersköterska eller en stödassistent i deras dagliga ...

 • Hjälp en medmänniska
  Genom kommunens verksamheter kan just du hjälpa en medmänniska på flera olika sätt - vi är alltid i behov av nya kontaktpersoner, familjehem och gode män till exempel.

 • Stor satsning på hälsa för seniorerna i Lidköping
  SeniorCenter och mötesplatserna för äldre har ett varierande program där träning och fysisk aktivitet av olika slag alltid har varit en viktig del. Nu satsar Lidköpings kommun ännu mer på att ge äldre...

 • IT för seniorer - Höstens program klart
  Du som är senior kan på olika sätt få stöd i att använda och utveckla nya kunskaper kring dagens digitala teknik, såsom mobiltelefoner, surfplattor och datorer.

 • Lidköpings kommun erbjuder sina invånare digital hjälp vid skilsmässa
  Erbjudandet heter Samarbete efter Skilsmässa (SES) och är utvecklat av forskare vid Köpenhamns universitet. Den digitala plattformen är tänkt att hjälpa skilsmässoföräldrar att hantera egna utmaningar...

Nyheter sorterade på år och månad

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

 

Sidansvarig: