Din sökning genomförd gav 5 träffar

 • Lidköping växer
  Margretelund 1:1 - Svartebäcksgatan

  Margretelund 1:1 - Svartebäcksgatan En privat exploatör planerar att uppföra ca 50 nya bostäder vid Svartebäcksgatan. Information om projektet En ny detaljplan finns framtagen för del av Margretelund 1:1. Syftet med detaljplanen var att skapa

  Lidköping växer / Projekt / Margretelund 1:1 - Svartebäcksgatan

 • Lidköping växer
  Nyckelpigan - Östbygatan/Floragatan

  Nyckelpigan - Östbygatan/Floragatan På Floragatan 6 har Frenbo byggt femton öppna, moderna och tillgänglighetsanpassade hyresrätter. Fastigheten ligger i nära anslutning till livsmedelsbutik, vårdcentral och apotek. Läs mer på Frenbos webbplats.

  Lidköping växer / Projekt / Nyckelpigan - Östbygatan/Floragatan

 • Lidköping växer
  Temalekplatsen vid Nya Stadens torg

  Temalekplatsen vid Nya Stadens torg Där sommarlekplatsen stått tidigare, vid Torgbrons brofäste vid Särnmarkspumpen, ligger nu den färdiga temalekplatsen. Fokus är att Lidköpings historia och rika kulturella arv ska genomsyra utformningen.

  Lidköping växer / Projekt / Temalekplatsen vid Nya Stadens torg

 • Lidköping växer
  Valkyrian - Särnmarksgatan

  Valkyrian - Särnmarksgatan AB Bostäder har byggt 11 lägenheter i kvarteret Valkyrian i centrala Lidköping. Ambitionen var att återskapa en känsla av magasinsgata längs Särnmarksgatan. För uthyrning, kontakta AB Bostäder. Publicerad: 19 sep, 2022

  Lidköping växer / Projekt / Valkyrian - Särnmarksgatan

 • Lidköping växer
  Erstorp - Sjölundavägen/Läckövägen

  Erstorp - Sjölundavägen/Läckövägen Erstorp är ett av kommunens senaste småhusområden, beläget ca sex kilometer nordväst om Lidköpings centrum. Eksjöhus har vunnit markanvisningen för området och är också de som säljer tomter. Publicerad: 14 jun, 2022

  Lidköping växer / Projekt / Erstorp - Sjölundavägen/Läckövägen

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: webb@lidkoping.se