Ungdomspeng - arrangemangsstöd för unga

Bor du i Lidköping, är mellan 13-29 år och vill anordna ett arrangemang i kommunen kan du ansöka om ett ekonomiskt stöd för att genomföra det. Maximalt belopp per ansökan är 10 000 kronor och det kan sökas när som helst under året. Syftet med ungdomspeng är att stödja och uppmuntra unga människors engagemang och delaktighet och att ge möjlighet till eget skapande och drivande av kreativa idéer.

Villkor

  • Du ska vara mellan 13 och 29 år
  • Arrangemanget ska rikta sig till andra unga och vara öppet för alla, även om det kan finnas godtagbara naturliga begränsningar
  • Arrangemanget ska äga rum i Lidköpings kommun
  • Arrangemanget ska vara helt drogfritt
  • Arrangemanget ska vara politiskt- och religiöst obundet

Du kan ansöka upp till 10 000 kronor genom att specificera noggrant vad pengarna ska gå till exempelvis hyra av lokal, inköp av material, inköp av fika, ljud och ljus, resekostnader och liknande.

Ansökan

Ansökan görs via vår e-tjänst. Länk till annan webbplats. Efter att du skickat in din ansökan kontaktar någon från Ung i Lidköping dig och bokar en tid tillsammans med dig för att gå igenom din ansökan.

Välkommen med din ansökan!

Kontakt

Har du frågor eller vill du bolla en idé? Kontakta någon av Ungdomslotsarna!

Vi vill gärna dela med oss av alla idéer och aktiviteter som görs för ungdomspengen, genom att tipsa om det i våra sociala medier, som inspiration till andra ungdomar. Om du som ansöker absolut inte vill att vi delar med oss av just din idé och aktivitet så kan du säga till oss.

Kontakt

Maria Synnerdahl

Titel: Utvecklingsledare

Enhet: Social Välfärd

Tel: 0510776881

E-post: Maria.Synnerdahl@lidkoping.se

Kontakt

Anna Gunnarsson

Titel: Fritidsledare

Enhet: Bildning

Tel: 0510771149

E-post: Anna.Gunnarsson2@lidkoping.se

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: kommunstyrelsensverksamheter@lidkoping.se