Ny gestaltning på gång för Ljunghedsrondellen och Ågårdsrondellen

Lidköpings kommun påbörjar omgestaltningen av två centrala rondeller i staden, nämligen Ljunghedsrondellen och Ågårdsrondellen den 20 november. Målet är att förnya och försköna området genom att ersätta befintliga installationer med vårlökar.

Bild på blommande tulpaner

Trafikpåverkan nattetid från den 20 till den 30 november

Arbetet kommer att pågå mellan klockan 19:00 och 06:00 från den 20 november till den 30 november. Trots att körbanorna kommer att vara öppna kan framkomligheten vara begränsad nattetid. Var extra försiktiga och uppmärksam på eventuella ändringar i trafikförhållandena under ombyggnadsperioden. Dagtid ska trafiken inte påverkas.

Trafikverket tar över underhållet från hösten 2024

Som det är nu ansvarar Lidköpings kommun för underhållet av Ljunghedsrondellen och Ågårdsrondellen. Hösten 2024 kommer Trafikverket att överta ansvaret för dessa rondeller.

Kör försiktigt och håll utkik till våren när rondellerna fylls av blomsterprakt.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: kommunstyrelsensverksamheter@lidkoping.se