Din sökning tags.analyzed:trafik gav 3 träffar

 • Elsparkcykel

  om gällande trafikregler. Om du hyr en elsparkcykel bör du också känna till företagets egna regler och villkor. Elsparkcyklar ska i huvudsak användas på cykelbanor och följa trafikreglerna för cyklister

  Lidköpings kommun / Bygga, bo och miljö / Trafik, gator och resande / Elsparkcykel

 • Ny gestaltning på gång för Ljunghedsrondellen och Ågårdsrondellen

  ändringar i trafikförhållandena under ombyggnadsperioden. Dagtid ska trafiken inte påverkas. Trafikverket tar över underhållet från hösten 2024 Som det är nu ansvarar Lidköpings kommun för underhållet

  Lidköpings kommun / Kommun och politik / Ny gestaltning på gång för Ljunghedsrondellen och Ågårdsrondellen

 • Lidköping växer
  Framnäs - strandpromenad

  Framnäs - strandpromenad och strandpark Störande buller I samband med pålning av långbryggan i området finns det risk för störande buller. Vår bedömning är att det kommer vara måttligt störande och att det kommer ligga inom våra riktlinjer. Arbetet

  Lidköping växer / Projekt / Framnäs - strandpromenad

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

 

Sidansvarig: