Din sökning gronomradeochfritid gav 5 träffar

 • Lidköping växer
  Framnäs strandpark

  Framnäs strandpark Nu är det fritt fram till Framnäs strandpark för alla som längtat efter ett mer sjönära liv. Här välkomnas alla badsugna till en helt ny sandstrand. En vacker strandparksmiljö med bryggor och spångar bjuder in både unga som gamla

  Lidköping växer / Projekt / Framnäs strandpark

 • Lidköping växer
  Otterstads-Berg 2:26 m fl - Spiken

  Otterstads-Berg 2:26, Spiken Spiken utvecklas som besöksmål i ny detaljplan, med nya parkeringsplatser, ställplatser och tömningsstation. Information om projektet En ny detaljplan för Spiken har tagits fram. Planen innebär en utökning av befintlig

  Lidköping växer / Projekt / Otterstads-Berg 2:26 m fl - Spiken

 • Lidköping växer
  Temalekplatsen vid Nya Stadens torg

  Temalekplatsen vid Nya Stadens torg Där sommarlekplatsen stått tidigare, vid Torgbrons brofäste vid Särnmarkspumpen, ligger nu den färdiga temalekplatsen. Fokus är att Lidköpings historia och rika kulturella arv ska genomsyra utformningen.

  Lidköping växer / Projekt / Temalekplatsen vid Nya Stadens torg

 • Lidköping växer
  Utredning av Framnäs idrottsplats

  Utredning av Framnäs idrottsplats Framnäsområdet står inför en spännande omvandling med bland annat satsningen på Framnäs strandpark och pågående planering för framtida bostäder. Utifrån det behöver även Framnäs IP utvecklas på ett eller annat sätt.

  Lidköping växer / Projekt / Utredning av Framnäs idrottsplats

 • Lidköping växer
  Aktivitetsyta på Nya Stadens torg

  Aktivitetsyta på Nya Stadens torg En aktivitetsyta ska anläggas på Nya stadens torg. Målet är att skapa ett mer livfullt stadscentrum, året runt. Information om projektet De aktiviteter som hålls på torget har många besökare och det är ett uppskattat

  Lidköping växer / Projekt / Aktivitetsyta på Nya Stadens torg

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?Hur nöjd är du med sidans innehåll?

Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Tack för ditt svar!

Hur nöjd är du med sidans innehåll?


Kan du utveckla ditt svar lite mer?

Vi vill gärna att du förklarar vad du saknar eller vad som inte stämmer för att vi skall kunna blir bättre på att ge dig korrekt information. Din kommentar blir en allmän handling och kan komma att läsas av andra. Undvik att skicka in känsliga personuppgifter. Vi hanterar alla eventuella personuppgifter enligt GDPR.

Observera att vi inte besvarar frågor om kommunens verksamheter denna väg. Här tar vi endast emot synpunkter på aktuell webbsida du besöker. Frågor om våra verksamheter hänvisas till vår e-tjänst Tyck till om kommunen.

Får vi kontakta dig (frivilligt)?

Skriv in den e-postadress vi kan nå dig på. Vi kontaktar dig enbart om vi behöver ställa kompletterande frågor rörande din feedback ovan.

Har du synpunkter på service och tjänster?

Läs om hur du lämnar synpunkter på kommunens service och tjänster.

Informationen skickas...

Tack för att du hjälper oss att göra kommunens webbplats bättre!

Publicerad:

Senast uppdaterad:

Sidansvarig: webb@lidkoping.se